AKTUELNO

Ovo će mu mnogo značiti.

Nemanja Tošić danas slavi Svetog Luku, a u Beloj kući vlada dobro raspoloženje. Nemanji su najmiliji pripremili slavsku trpezu u kojoj zadrugari uživaju, a iskoristili su priliku da mu pošalju i pisma u čiji smo posed došli.

- Ja kao najrečitiji član naše porodice ovim putem ti čestitam slavu. Da proslaviš u zdravlju i veselju sa svojim saborcima. Želim da znaš da imaš našu neizmernu podršku i neka ti moje reči daju vetar u leđa da i dalje budeš iskren i pošten, kući je sve super. Očekujemo sutra da zajedno proslavimo. Naca i Despot te non-stop gledaju i navijaju. Ignjat raste i sve je kako treba. Budi pametan, to je sve igra i ne dozvoli da te bilo ko istera iz takta. Veliki pozdrav za sve zadrugare, posebno za tvoju ekipu Miću, Zoricu, Mariju koji te savetuju, kao što bismo i mi. Želimo vam prijatan ručak. Volimo te i drži se - stoji u pismu

Foto: Pink.rs

- Kumaro, s obzirom na to da se još navikavamo na činjenicu da si tu i da nam je sve to čudno, kao i da ti na ovaj način čestitamo slavu, a nismo sa tobom. Ovim putem ti šaljemo ljubav, snagu i ogromnu podršku! Uživajte danas svi i lepo provedite ovaj sveti dan. A ti budi domaćin kakav i jesi, kakvog te znamo i volimo!

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Pismo

#Rijaliti Zadruga

#Slava

#nemanja tošić

'